Webinar: Exporteren naar het Verenigd Koninkrijk

05/05/2021

Hoe maak je van jouw plannen om te exporteren naar het Verenigd Koninkrijk een succes? Wat is er veranderd na de Brexit? Op woensdag 26 mei praten we je in onze webinar bij over kansen en uitdagingen. En internationaal opererende bedrijven geven je handvatten door hun ervaringen met jou te delen.

Meld je aan

Wat kun je verwachten?

Sinds de Brexit is exporteren minder eenvoudig, maar er zijn nog volop kansen om succesvol zaken te doen met onze overzeese buren. Grodal B.V., Machinefabriek Bosker en Altrex B.V. weten hier alles van! Benieuwd? Lees hieronder meer over de praktijkexperts die spreken tijdens het webinar.

Hebe Jager van Grodal B.V.

Grodal B.V. is een expediteur gevestigd in Veendam. Bij Grodal houden ze zich bezig met alles rondom transport. Hierbij regelt Grodal bijvoorbeeld ook douane-afhandelingen. Hebe Jager, directeur van Grodal, vertelt je tijdens de webinar meer over transporteren naar het Verenigd Koninkrijk.

Dick Bosker van Machinefabriek Bosker

Machinefabriek Bosker ontwerpt en fabriceert krooshekreinigers die nationaal en internationaal worden afgezet. Daarnaast verkoopt de firma uit Termunterzijl installaties voor het reinigen van (riool)water. Dick Bosker, directeur van Machinefabriek Bosker, is verantwoordelijk voor de inkoop. Tijdens de webinar deelt hij zijn (recente) praktijkervaringen in handelen met het Verenigd Koninkrijk.

Jeffrie Dijkman van Altrex B.V.

Altrex B.V. uit Zwolle is fabrikant van ladders, trappen en steigers. Het bedrijf opereert wereldwijd! Jeffrie Dijkman is verantwoordelijk voor de verkoop in het Verenigd Koninkrijk. Hij deelt alle ins en outs en zijn ervaringen.

Aanmelden

De webinar is op woensdag 26 mei van 11.00 – 12.00 uur. Deelname is gratis en de voertaal is Nederlands. Heb je interesse? Meld je dan via de button hieronder aan. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot de webinar.

Meld je aan 

Samenwerkingspartners
We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over zakendoen met het Verenigd Koninkrijk. Daarom slaan de Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, GO4EXPORT, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen ineen voor deze webinar.

Han-Smidt

Exportplannen?

Ik ga graag met je om tafel. Stuur mij gerust een mail op han@ikbendrentsondernemer.nl