Webinar Gastbeleving op anderhalve meter

30/04/2020

Is jouw recreatiebedrijf klaar voor de komende zomerperiode? Hoe kun je in deze coronacrisis toch nog geld verdienen? Welke commerciële activiteiten kun je nog wel organiseren? Hoe geef je het recreatieprogramma vorm? Hoe pas je je marketing en promotie daarop aan? Ook blikken we vooruit op de nieuwe werkelijkheid en wat dit betekent voor huidige businessmodellen.

Aanmelden

Dit zijn slechts enkele vragen die aan bod komen tijdens het webinar ‘Gastbeleving op anderhalve meter’. De coronacrisis heeft voor jouw recreatiebedrijf grote gevolgen. Het anderhalve meter toerisme biedt beperkingen, maar er zijn ook kansen. Daarom organiseert Ik Ben Drents Ondernemer in samenwerking met ZKA Strategy en Marketing Drenthe een webinar waarin we niet kijken naar de onmogelijkheden, maar vooral naar wat concreet en praktisch nog wel mogelijk is. Tijdens dit Webinar focussen wij ons op de verblijfsrecreatie. En hoe je de komende periode het bedrijf klaar maakt voor de toekomst die er in veel gevallen anders uit gaat zien.

Sprekers tijdens het webinar zijn Merlijn Pietersma (ZKA Strategy) en Jan Willem Melisse (Marketing Drenthe).

Tijdens het webinar is beperkt ruimte voor het stellen van vragen. Om toch zoveel mogelijk vragen die bij jullie leven de revue te laten passeren verzoeken we jou als recreatief ondernemer om vooraf vragen in te sturen. Dit kan tot 5 mei via onderstaand formulier. Het webinar vindt plaats op donderdag 7 mei om 10.00 uur.