Webinar ‘Haal meer uit je website’

25/11/2020

Als bedrijf kun je tegenwoordig bijna niet meer zonder website. Maar hoe zorg je er nu voor dat je ook daadwerkelijk omzet genereert dankzij jouw website? Dit leer je onder andere in het webinar ‘Haal meer uit je website’ van Ik Ben Drents Ondernemer. Wil jij meer weten over hoe je jouw website het beste kunt inzetten en welke programma’s je kunt gebruiken? Meld je dan aan voor het webinar ‘Haal meer uit je website’ op 8 december van 15:30-16:30 uur.

Aanmelden

Inhoud webinar
In dit webinar geeft Ramon Horst, webspecialist bij webservicedienst.nl, je een kijkje in de wereld van de website. Hij vertelt je hoe websites anno 2020 functioneren en ingericht zijn. Hij geeft je tips over hoe je meer interactie kunt creëren op je website en op sociale media. Ook geeft hij je inzicht in hoe je dankzij je website meer omzet kunt genereren. Als laatste vertelt Ramon over het programma WordPress om website mee te bouwen en geeft hij een advies over welke dingen je als ondernemer wel en welke dingen je zelf niet aan je website moet doen. Het webinar is bedoelt voor elk bedrijf dat een website heeft of graag een website wil opzetten. Iedereen is welkom! 

Over Ramon Horst

Ramon Horst is hosting provider, web developer en netwerker. Daarnaast werkt hij als webspecialist bij webservicedienst.nl. Hij krijgt energie van het maken en verbeteren van websites. Ook vind hij het leuk om klanten te fasciliteren in het inzetten van online toepassingen. Hij vind het belangrijk om na te denken over de doelen, wensen en obstakels die een ondernemer dagelijks tegenkomt en helpt ondernemers graag deze obstakels op te lossen.

Meld je nu aan
Ramon deelt graag zijn kennis over websites met jou. Ben je er ook bij? Meld je aan via onderstaand formulier.

Aanmelden Webinar ‘Haal meer uit je website'

Aan de slag?

Wil jij jouw bedrijf verder of op meer gebieden digitaliseren? Wil jij erachter komen wat data-analyse jouw bedrijf kan opleveren? Neem dan contact op met onze adviseur Marlies Hiemstra via marlies@ikbendrentsondernemer.nl.