Webinar: hoe blijf je innoveren in 2021?

16/02/2021

Hoe blijf jij innoveren? Juist nu is innovatie erg belangrijk om de maatschappelijke uitdagingen van vandaag én morgen het hoofd te bieden. Maar de omstandigheden voor innovatieve ondernemers zijn weleens beter geweest. Daarom organiseren Innofest, Founded in Friesland, Founded in Groningen en Ik Ben Drents Ondernemer op 2 maart een webinar over hoe je in 2021 kunt blijven innoveren.

9 van de 10 innovaties faalt. Vaak omdat een product of dienst niet voldoende is getest. Daarom helpt Innofest ondernemers richting een succesvolle marktlancering door samen met hen een test vorm te geven. Ook koppelt Innofest ondernemers aan een testlocatie. Oók in coronatijd! Tijdens de vlotte, interactieve webinar wordt dan ook ingegaan op de mogelijkheden voor ondernemers om op een festival te testen.

Aanmelden

De webinar op dinsdag 2 maart is speciaal voor startups, innovatieve mkb’ers en andere betrokkenen in Noord-Nederland. De webinar begint om 16.45 uur en duurt tot 17.30 uur. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden

Heb je vragen over innovatie of heb je interesse om jouw prototype te testen tijdens een festival? Onze adviseur Maarten Goddijn gaat graag met je in gesprek. Je kunt Maarten mailen via maarten@ikbendrentsondernemer.nl.