Webinar ‘Impact brexit-deal voor Nederlandse exporteurs’

08/01/2021

De brexit mét deal is een feit. Geen importtarieven en handelsquota, zo is de belofte. Maar dat betekent niet dat Nederlandse exporteurs geen belemmeringen aantreffen… Om de gevolgen van de deal te verkennen heeft Oost NL samen met Berenschot een onderzoek uitgevoerd naar de impact van de brexit-deal voor Nederlandse exporteurs. Bij dit onderzoek hebben de partijen zich gericht op de gevolgen voor bedrijven in de agri-food sector en de maakindustrie.

Programma
Tijdens deze online sessie presenteert Fons de Zeeuw (Oost NL) de gevolgen van de brexit-deal voor een levensmiddelenfabrikant. Vervolgens gaat Remco Lucassen (Oost NL) in op de gevolgen voor een maakbedrijf en een onderneming in de on-line retail. Wouter Verbeek (Berenschot) zal tenslotte de gevolgen van de brexit-deal verder analyseren en tot algemene conclusies komen.

Deelname
Het webinar is dinsdag 12 januari van 17:00-17:30 uur. Deelname aan het webinar is kosteloos. Wil je deelnemen aan het webinar, meld je dan via onderstaande knop. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je toegang krijgt.

Aanmelden 

Han-Smidt

Ben jij van plan om Internationaal zaken te doen of heb jij alvast een aantal vragen over dit webinar?

Neem dan contact op met onze Exportadviseur Han Smidt via: han@ikbendrentsondernemer.nl.