Webinar Impact Ondernemen: ontdek, vier en versnel!

09/11/2020

Tijdens de Impact Days wordt in heel Nederland sociaal ondernemerschap gevierd. Ook in de Drenthe is er op het gebied van impact veel te ontdekken, te vieren en te versnellen. Daar staan we bij stil op vrijdag 20 november in een webinar over impact-ondernemen!

Aanmelden

Impact ondernemen is ondernemen met een missie. Impact ondernemers stellen niet (alleen) winst maken centraal, maar leveren ook een bijdrage aan een sociale, duurzame en eerlijke wereld. Tijdens het webinar Impact Ondernemen op vrijdag 20 november tussen 10.00 uur en 11.30 uur delen wij inspirerende initiatieven uit de regio en geven concrete handreikingen om – nog meer – aan de slag te gaan met impact ondernemen.

Sprekers

Jan Willem Wennekes (Impact Noord) verzorgt een korte inleiding op het thema Impact Ondernemen. Taeke Tuinstra deelt wat NHL Stenden ontdekte in het onderzoek Vitale Economie. Ondernemers uit de regio geven een inkijkje in hun bedrijf: hun missie, hun drijfveren en hoe zij daar vorm aan geven.

Panel voor al jouw vragen

Tijdens het webinar zit een divers panel van ondernemers, overheid en onderwijs klaar. Digitaal schuiven aan: Janwillem de Kam (VEPAxDrentea), Ruben Haak  (Emmens Bakkie Koffie), Arnold Bos (TastyBasics), Eberhard Dijkhuis (Dijkhuis), Jan Willem Wennekes (Impact Noord), Matthias Olthaar (NHL Stenden), Floortje van Aken (IkBenDrentsOndernemer) en Guido Rink (wethouder Economie gemeente Emmen). Dus grijp je kans en vraag ze alles wat je wilt weten!

Aanmelden

Wil jij ook (meer) aan de slag met impact ondernemen? Meld je aan voor het webinar op vrijdag 20 november van 10.00 tot 11.30 uur.

Dit webinar is een initiatief van gemeenten uit de Dutch Techzone (Emmen, Coevorden, Hardenberg en Hoogeveen) en wordt georganiseerd in samenwerking met Ik Ben Drents Ondernemer, NHL Stenden, Growing Emmen, Greendrinks Zuidoost-Drenthe, Impact Noord en The Impact Days.

Ben je impact ondernemer?
En wil je anderen laten zien wat je doet? Organiseer dan je eigen activiteit en meld deze aan via www.theimpactdays.nl.

Floortje van Aken

Vragen?
Kun je niet wachten tot de Impact Days en heb je nu al dringende vragen? Neem dan contact op met onze adviseur Floortje van Aken via floortje@ikbendrentsondernemer.nl