Webinar – Maak je eigen online marketingplan

01/06/2020

Op 13 juli van 15.30 tot 16.30 staat de interactieve en kosteloze webinar over het maken van een online marketing plan op het programma. Na dit webinar weet jij hoe je een online marketing plan maakt voor jouw onderneming. Met dit online marketingplan kun je zelf direct aan de slag!

Tijdens de webinar word je begeleid door Corné van Willigen van het bedrijf Butterstreet 21, een e-commerce en online marketing bureau. Butterstreet 21 werkt al meer dan 12 jaar in het e-commerce. De medewerkers van Butterstreet hebben zelf ook fysieke winkels gehad. Het bedrijf weet dus veel over het verschil tussen online en fysiek ondernemen. Nu alvast meer weten over Corné en over online ondernemer? Neem dan een kijkje op zijn YouTube kanaal.

Inhoud webinar
Corné vertelt in het webinar van 13 juli over welk online medium het beste aansluit bij jouw klant(en). Daarna laat hij je zien hoe je zelf kunt uitzetten welke online media je over de tijd het beste kunt gebruiken. Tenslotte gaat hij samen met jou een online marketingplan maken voor jouw onderneming. Als resultaat van de webinar neem je een eigen basis online marketingplan mee naar huis gericht op jouw klant/product!

Meld je nu aan
Corné deelt graag zijn kennis over online marketing met je tijdens deze webinar. Ben je erbij a.s. maandag? Meld je dan snel hieronder aan.

Aanmelden Webinar online marketingplan

  • Hidden