Webinar Nieuwe gasten, nieuwe kansen

25/09/2020

Afgelopen seizoen was het enorm druk in Drenthe. Veel vakantiegangers (her)ontdekten wat wij allang weten: hoe mooi onze provincie is. Maar hoe zorgen we ervoor dat deze (nieuwe) gasten ook de komende jaren weer naar Drenthe komen? In samenwerking met Marketing Drenthe organiseert Ik Ben Drents Ondernemer op 6 oktober speciaal voor recreatieondernemers een webinar over de kansen van goede aftersales.

Aanmelden

Hoe verleiden we deze nieuwe en de al bestaande gasten en zorgen we ervoor dat ze ook volgend jaar weer terugkomen? Aftersales kan hier een belangrijke rol in spelen. Als recreatieondernemer hou je dan ook na de vakantie contact met je gast. Je kijkt of hij of zij tevreden is en misschien tips heeft. Handig voor jezelf, maar je zorgt er daarnaast ook voor dat jouw klant je niet vergeet.

Informatie en inspiratie

Tijdens de webinar op dinsdag 6 oktober om 15.00 uur vertellen experts je alles over hoe je gemakkelijk aftersales kunt toepassen. Je krijgt specifieke informatie en doet inspiratie op aan de hand van voorbeelden van andere ondernemers. Tijdens de webinar leer je onder meer:

  • Wat aftersales is;
  • Welke verschillende kansen er zijn;
  • Hoe je aftersales zelf kunt toepassen;
  • Welke regels er zijn;
  • En welke ondersteuningsmogelijkheden je kunt gebruiken.

De expert: Maria Boelens (Triple Blended)

Tijdens de webinar zal onder andere Maria Boelens van Triple Blended spreken. Triple Blended is een landelijk trainingsbureau voor klantsucces, leiderschap en ondernemersvaardigheden. Maria heeft jarenlange ervaring op het gebied van salesvraagstukken. Ze laat je zien hoe je op een gemakkelijke manier een plan kunt opstellen om actief met aftersales aan de slag te gaan.

Aanmelden