Webinar ondernemersregelingen coronacrisis

31/03/2020

Wat zijn Tozo, BMKB en TOGS? Wat houden deze regelingen precies in? Wanneer kom je ervoor in aanmerking? En hoe kun je hiervan gebruik maken? Tijdens ons webinar op vrijdag 3 april om 11.00 uur maken experts van Countus Accountants en Adviseurs jou wegwijs in het oerwoud van regelingen. In één uur tijd worden alle feiten over de Tozo, BMKB en TOGS uitgelegd en jij kunt dit volgen vanaf jouw eigen stoel onder het genot van jouw favoriete koffie. De deelname aan dit webinar is kosteloos.

Deelnemen

Ondernemersregelingen

Tijdens dit webinar krijg jij als ondernemer uitleg over de verschillende regelingen die door de overheid zijn getroffen. Aan bod komen onder meer de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo), Borgstelling MKB-kredieten (BMKB) en de Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS). Bekijk hier alvast meer informatie over deze regelingen.

Specialisten van Countus aan het woord

Het doel van het webinar is om in korte tijd en op een praktische manier ondernemers te informeren. Aan het woord komen specialisten van Countus, Cindy Schnoing-Hermans (Business Team Directeur MKB) en Anne-Christien Kruizinga (Fiscaliste), die stap voor stap uitleggen wat de regelingen inhouden, voor wie ze bestemd zijn en hoe je gebruik kunt maken van de regelingen. Ook is er gelegenheid om vragen van deelnemende ondernemers te behandelen.

Het webinar is gratis toegankelijk. Meedoen? Meld je dan hieronder alvast aan om herinnerd te worden aan het webinar. Natuurlijk kun je ook gewoon vrijdagochtend om 11.00 via deze link instreamen.