Webinar Online Klantenreis

24/06/2020

Op 6 en 8 juli van 15.30 tot 16.30 staat de interactieve en kosteloze webinar over online marketing op het programma. Na deze webinar weet jij welke online media kanalen je het beste in kunt zetten om jouw klant te bereiken. Een oplossing op maat dus!

Over de spreker

Tijdens de webinar word je begeleid door Wolter van der Weide van het bedrijf Daar-om.nl, een online marketing bureau. Wist je dat Daar-om.nl dit jaar is verkozen tot één van de beste bedrijven in de categorie digitaal marketingbureau door Emerce 100? Daar-om is gecertificeerd partner van Google en helpt voornamelijk mkb-bedrijven met groeien en innoveren. Dit doen ze door de online zichtbaarheid en vindbaarheid van mkb-bedrijven te vergroten.

Inhoud webinar

Wolter gaat ten eerste vertellen welke drie factoren nodig zijn om online succes te behalen. Hij laat je zien hoe je er als ondernemer zelf voor kunnen zorgen dat je opdrachten haalt uit online zichtbaarheid. Daarna neemt hij je mee in hoe de online klantreis eruit ziet, dit is namelijk anders dan een fysieke klantreis. Hij laat jou als ondernemer zien hoe je in verschillende stapjes van de online klantreis jouw product of dienst het beste kunt verkopen. Als laatste laat Wolter zien waar je de verschillende stapjes van je klantreis het beste kunt adverteren en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Lees hier meer over ons digitaliseringstraject

Meld je nu aan

Er zijn nog drie plaatsen vrij voor het Webinar op woensdag 8 juli. Meld je hieronder aan om deel te nemen.

Aanmelden Webinar online klantenreis

  • Hidden