Webinar Scandinavië terugkijken

02/11/2020

Hoe doe je succesvol zaken in Scandinavië? Op woensdag 28 oktober 2020 gaven experts Callette Terhaerdt Losic en Chris Simonse hier antwoord op tijdens de webinar ‘Zakendoen met Scandinavië’. Kon jij hier niet bij aanwezig zijn? Gelukkig kun je de webinar hier terugkijken.

Tijdens dit webinar namen deze experts de zakelijke cultuur van Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken onder de loep. Zo werden er vragen beantwoord als: zijn Denen net als Nederlanders? Is het normaal dat een Fin 20 seconden stil kan zijn nadat je een vraag stelt? Zijn Noren eigenwijs en zijn Zweden bang om beslissingen te nemen?

Deelnemers kregen tijdens dit webinar de belangrijkste ins en outs te horen over deze noordelijke landen. Ben jij benieuwd naar de verhalen van deze experts? Bekijk hieronder het webinar terug.

Han-Smidt

Heb jij ook internationale ambities? En wil jij met jouw bedrijf de Scandinavische markt op? Ga eens in gesprek met onze adviseur Han Smidt. Stuur een e-mail naar han@ikbendrentsondernemer.nl en lees hier alvast meer over ondernemen in het buitenland.