Webinar ‘Vergroen, juist nu!’

07/05/2020

‘Never waste a good crisis’ zei Winston Churchill. Tijdens een crisis worden we vindingrijk en zien we mogelijkheden die we anders laten liggen. Ook op het gebied van vergroening zijn er goede argumenten om juist in de huidige coronacrisis actie te ondernemen. Daarom organiseren wij in samenwerking met de Drentse Energie Organisatie en Hoveniersbedrijf Curatio op donderdag 14 mei het webinar ‘Vergroen, juist nu!’ Ook leden van onze partners Greendrinks en Klimaatroute zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit webinar.

Aanmelden

Wil jij je maandlasten omlaag brengen? Tijdens dit Webinar vertellen de sprekers jou alle ins- en outs hoe je jouw bedrijf kunt verduurzamen en waarom je dit juist nu zou moeten doen! Met jouw energiebesparende maatregelen draag je ook nog een steentje aan de energietransitie.

Sprekers tijdens het webinar zijn Bienke Venema (adviseur Duurzaamheid), Joost Timmer van Hoveniers Bedrijf Curatio en Guido Hoek van de Drentse Energie Organisatie (DEO). Bienke zal tijdens het Webinar toelichten welke interessante regelingen en financieringsmogelijkheden er zijn en hoe je vergroening van jouw bedrijf kunt aanpakken. Joost Timmer deelt tijdens het webinar hoe hij het vergroenen van zijn onderneming aanpakt. Guido Hoek zal meer vertellen over de Drentse Energie Organisatie en hoe je tegen een interessante rente, geld kunt lenen om te verduurzamen. Tot slot is er gelegenheid om met elkaar in gesprek over vragen en uitdagingen van deelnemende ondernemers. 

Het Webinar vindt plaats op donderdag 14 mei om 10.00 uur. Deelname is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt. Meld je daarom op tijd aan. Wil jij dat jouw vraag behandeld wordt tijdens het Webinar? Stuur dan jouw vraag in vóór uiterlijk dinsdag 12 mei. Aanmelden kan hieronder.