Webinar: Zakendoen met Duitsland

28/08/2020

Het bewerken van de Duitse markt: met een handelsagent? Een vertegenwoordiger? Of een eigen Duitse vestiging?

Zakendoen-met-Duitsland_-Uitnodiging

De gedachte alleen al prikkelt: waarom niet de Duitse markt veroveren? Een markt met 82 miljoen potentiële klanten en een goed draaiende Duitse economie (ook tijdens de coronacrisis). Dit biedt perspectief voor Nederlandse ondernemers die op zoek zijn naar marktuitbreiding of marktoptimalisering. Maar hoe ontsluit en bewerk je de Duitse markt succesvol? Met een
handelsagent, een vertegenwoordiger of een eigen Duitse vestiging? Juist nu is het een uitstekende tijd om dit onder de loep te nemen. Daarom is er op woensdag 23 september 2020 van 11.00 – 12.00 uur een webinar over zakendoen met Duitsland.

Programma

In dit webinar worden de verschillende vormen van afzetkanalen besproken zoals: handelsagenten, vertegenwoordiger of het oprichten van een eigen vestiging met de daarbij behorende juridische en fiscale aspecten. Ook het bewerken van de Duitse markt komt aan bod.

Advocaten van STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater en GO4EXPORT vertellen jou hoe jij zaken kan
doen met Duitsland.

• Gisela Surmann, Rechtsanwältin & Fachanwältin für Arbeitsrecht
• Alexander Crämer, Rechtsanwalt
• Cathrin van den Hurk, Rechtsanwältin & Fachanwältin für Versicherungsrecht
• Hans Brouwers, HTSM-liaison Duitsland, GO4EXPORT

Aanmelden

Het webinar is op woensdag 23 september 2020 van 11.00 – 12.00 uur en is gratis. Tijdens het webinar wordt Nederlands gesproken. Deelnemen? Aanmelden kan via onderstaande button. Na
aanmelding ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot het webinar.

Aanmelden

Samenwerkingspartners

We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over zakendoen met Duitsland.

Daarom hebben Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, GO4EXPORT, Ik ben Drents Ondernemer, Kennispoort Regio Zwolle en STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater de handen in één geslagen.