Zakendoen met België

07/05/2020

Ook tijdens de coronacrisis willen we jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom hebben Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, Go4Export, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen in één geslagen. In mei wordt er elke woensdag van 11.00 – 11.45 uur een kosteloze webinar aangeboden!

Zakendoen met België

Na Duitsland is België de belangrijkste handelspartner van Nederland. Antwerpen is de belangrijkste havenstad van België. Lise Hordijk, International Business Manager bij NLinBusiness, vertelt je in deze sessie over de economische kansen die voor het grijpen liggen in België en de City of Opportunity Antwerpen/Brussel. Ze helpt je op weg via inspiratie, kennis en praktische instrumenten. Ook belicht ze de NL Business Hubs, een netwerk van Nederlandse ondernemers en lokale service-partners.
Na deze sessie en via NLinBusiness vind je snel de juiste mensen om je heen. En wordt zakendoen in België net zo makkelijk als ondernemen in Nederland.

Aanmelden voor dit Webinar

Han-Smidt

Heb jij vragen over dit Webinar of wil je meer weten doen over zakendoen met België? Neem alvast contact op met onze adviseur Han Smidt via han@ikbendrentsondernemer.nl