Zakendoen met Duitsland

07/05/2020

Ook tijdens de coronacrisis willen we jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom hebben Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, Go4Export, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen in één geslagen. In mei wordt er elke woensdag van 11.00 – 11.45 uur een kosteloze webinar aangeboden!

Zakendoen met Duitsland

In 45 minuten gidst Aldo Lodder, Senior Projectmanager Exportadvies bij de Duits-Nederlandse Handelskamer, de deelnemers door de belangrijkste kenmerken van de Duitse zakelijke cultuur en communicatie. Ook geeft Aldo informatie over de Duitse economie en samenleving. Na dit webinar weet jij beter hoe Duitsers in het bedrijfsleven doorgaans denken en handelen. Duitsland is een prachtig afzetgebied, maar het land is groot en kent veel regionale verschillen. Maar juist in het zakendoen gelden vaak normen en waarden die in het hele land worden herkend en toegepast.

Aanmelden voor dit Webinar

Han-Smidt

Heb jij vragen over dit Webinar of wil je meer weten doen over zakendoen met Duitsland? Neem alvast contact op met onze adviseur Han Smidt via han@ikbendrentsondernemer.nl