Zakendoen met UK

07/05/2020

Ook tijdens de coronacrisis willen we jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom hebben Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, Go4Export, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen in één geslagen. In mei wordt er elke woensdag van 11.00 – 11.45 uur een kosteloze webinar aangeboden!

Zakendoen met UK

Michiel van Deursen, Executive Director Projects & Services bij NBCC, neemt je mee in de stand van zaken op de Britse markt en kansen die daarbij ontstaan voor Nederlandse ondernemers. Momenteel staat de wereld op zijn kop door corona en Brexit. Vroeg of laat komt er een nieuw evenwicht in het zakendoen tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk en dan is het beter om al beslagen ten ijs te komen op de Britse markt. Ook Simon Banham, Deputy Country Director bij Department of International Trade, zal aan het woord komen. Hij zal zich richten op de ‘trade relations NL-UK’ en zal hierin de huidige trends en ontwikkelingen delen.

Aanmelden voor dit Webinar

Han-Smidt

Heb jij vragen over dit Webinar of wil je meer weten doen over zakendoen met UK? Neem alvast contact op met onze adviseur Han Smidt via han@ikbendrentsondernemer.nl