Zet slimme studenten in voor het oplossen van jouw digitale vraag

15/02/2022

Ben jij mkb-ondernemer, wil je graag tijd  en geld besparen met digitalisering maar  is het vaak te duur, óf weet je niet waar je  moet beginnen? Digilink Drenthe helpt jou verder.

WAT IS DIGILINK DRENTHE? 

Digilink Drenthe is een van de digitale werkplaatsen  in Nederland. Een plek waar ondernemers, studenten,  docenten elkaar ontmoeten. Je kunt hier terecht  voor oplossingen op het gebied van automatiseren,  slimmer omgaan met data en optimaliseren van je  website. 

VOOR WIE IS DIGILINK DRENTHE? 

Voor kleine en middelgrote ondernemers (2-50  medewerkers) die willen digitaliseren. Digilink  Drenthe helpt jou graag – veelal kosteloos – een stap  verder. 

WANNEER KUN JE DEELNEMEN? 

Het startmoment en de duur van deelname wordt met jou en de studenten afgestemd. 

WAT VRAGEN WE VAN ONDERNEMERS DIE  DEELNEMEN? 

Het kost je ongeveer een uur per week om samen  met de studenten te werken aan het vraagstuk. Denk  hierbij aan het beantwoorden van vragen over het bedrijf en de opdracht. Je hoeft de studenten niet  inhoudelijk te begeleiden, dat doen onze docenten en professionals. 

WAT GEBEURT ER NA JOUW AANMELDING? 
Nadat je je hebt aangemeld, plannen we samen met  jou een intakegesprek in. We willen graag weten hoe  jouw organisatie eruitziet en we zijn benieuwd naar de toekomstplannen die je hebt. Op basis hiervan  bepalen we welk studententeam, onder begeleiding  van docenten en professionals, het best past bij jouw  vraagstuk. 

WAAR VIND JE DIGILINK DRENTHE? 

Digilink Drenthe heeft drie satellietvestigingen in Drenthe: Techhub in Assen, Kennispoort in Emmen  en IThub in Hoogeveen. Natuurlijk vind je ons ook online. Stel je vragen via hello@digidrenthe.nl of kijk op www.digilinkdrenthe.nl