Carl Schultz

  • Innoveren

Kom in contact
“Geen innovatie zonder valorisatie en geen strategie zonder implementatie”

Over Carl

‘Wil jij je oriënteren of verdere stappen zetten op gebied van automatisering en digitaliseren van jouw bedrijfs- of productieprocessen? Wil jij met jouw bedrijf de transitie naar Industry 4.0 inzetten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Van huis uit ben ik scheikundig technoloog en altijd werkzaam geweest op het grensvlak van technologie en markt. Ik heb ervaring met innovatie, businesscase- en marktontwikkeling. De laatste jaren doe ik steeds meer met strategie en sinds 2020 ben ik ook betrokken bij de Smart Industry Hub Noord Nederland.

Ik vind het interessant om bedrijven verder te helpen en voor Ik Ben Drents Ondernemer specifiek om jouw bedrijf te helpen de transitie naar Industry 4.0 in gang te zetten. Industry 4.0 is kortgezegd het implementeren van een combinatie van technische innovaties en digitalisering in bedrijfs- en productieprocessen om sneller, beter en vooral flexibeler te produceren. Zo versterk je jouw onderscheidend vermogen en concurrentiepositie. De transitie naar Industry 4.0 is voor de maakindustrie essentieel om op de (internationale) markt te blijven concurreren. Ik help jouw graag inzicht te krijgen in waar je staat en wat mogelijk is. Ook inspireer ik jou graag om de volgende stap te zetten.”