Toolkit

Dagelijks houd jij je bezig met de inrichting van je bedrijf, zoek je naar groeimogelijkheden en zorg je ervoor dat jouw onderneming sterk en gezond blijft. Je mag trots zijn op wat je doet als ondernemer. En dat mag de buitenwereld best weten! Maar hoe draag je dat uit? Hoe zorg je ervoor dat jouw omgeving weet dat je een trotse Drentse ondernemer bent?

Juist voor jou zijn wij er. Wij zijn Ik ben Drents ondernemer en wij bieden je handige tools waarmee jij jezelf kunt presenteren aan je omgeving. Hiervoor hebben wij een speciale Toolkit ontwikkeld. Lees hier welke instrumenten de Toolkit bevatten.

Plaats je nieuwsberichten op onze website

Onze website heeft een enorm bereik en daar kun jij ook gebruik van maken! Heeft jouw bedrijf een unieke factor, heb je een award gewonnen of heb je het nieuws gehaald? Deel je feestelijke moment met Ik ben Drents ondernemer en vergroot je succes! Lever je persbericht (inclusief foto of video) aan bij info@ikbendrentsondernemer.nl. Wij plaatsen je artikel zo snel mogelijk op onze website* en delen hem op onze sociale media-kanalen. Zo wordt je bereik en je naamsbekendheid nog groter.

*Wij beoordelen ieder binnengekomen bericht of de content geschikt is voor ons platform.

Plaats je evenementen op onze website

Organiseer je binnenkort een zakelijk evenement en wil je dat met andere trotse Drentse ondernemers delen? Deel je zakelijke bijeenkomst met Ik ben Drents ondernemer en vergroot je kans op succes! Lever je persbericht (inclusief foto of video) aan bij info@ikbendrentsondernemer.nl. Wij plaatsen je artikel zo snel mogelijk op onze website* en delen het op onze sociale media-kanalen. Zo wordt de kans dat jouw evenement een succes wordt nog groter!

*Wij beoordelen ieder binnengekomen bericht of de content geschikt is voor ons platform.

Plaats ons logo en onze banner op jouw website

Wil jij ook gebruikmaken van de naamsbekendheid van Ik ben Drents ondernemer? Plaats dan het logo en/of de banner op je website. Zo laat je zien dat je alles uit je bedrijf wilt halen. Pak hieronder het zipbestand uit en plaats het logo of de banner (inclusief link naar www.ikbendrentsondernemer.nl) op jouw website. Kom je er zelf niet uit? Vraag je websitebeheerder om je te helpen.

DOWNLOAD HIER HET ZIP BESTAND

Presenteer jezelf aan de omgeving, draag je Drentse ondernemerstrots uit en maak gebruik van onze handige Toolkit.