Een steuntje in de rug

Drentse bedrijven kunnen extra hulp krijgen bij het verduurzamen, innoveren en meer. Daar houden we ons natuurlijk hartstikke druk mee bezig als Ik Ben Drents Ondernemer! Daarom verdiepen we ons ook in de beschikbare subsidies en vouchers voor jou. Zo kan jij lekker doorpakken, en wordt onze Drentse economie sterker. Win-win dus!

 

Subsidies

De subsidies zijn bedoeld om bedrijven aan te moedigen groene technologie te gebruiken en duurzamer te werken. Bijvoorbeeld, als een bedrijf zonnepanelen wil installeren of energiebesparende maatregelen wil nemen, kan het geld krijgen van de overheid. Dit is goed voor het bedrijf en het helpt ook om het milieu te beschermen. Naast het innoveren op het gebied van duurzaamheid zijn er natuurlijk veel meer opties mogelijk! Zo bestaan er bijvoorbeeld ook subsidies voor digitalisering, tegemoetkomingen voor energiekosten, subsidies voor Research & Development en nog véél meer.

Wil je weten of jij in aanmerking komt voor subsidies? Neem dan gewoon eens contact op met één van onze adviseurs!

Vouchers

Er zijn ook wel eens vouchers beschikbaar. Deze kan je zien als een soort coupons die bedrijven kunnen gebruiken om deel te nemen aan cursussen, adviesprogramma’s en meer. Het verschil tussen een subsidie en een voucher? Dat is dat een voucher iets strengere regels heeft dan een subsidie met betrekking tot de doelstelling. Bij een voucher is het doel van de financiering dus vrij specifiek en bij een subsidie heb je wat meer ruimte voor eigen invulling. Toch is het zo dat je beide kunt zien als een beetje extra hulp om slimmer te ondernemen.

Wil je weten of jij in aanmerking komt voor vouchers? Neem dan gewoon eens contact op met één van onze adviseurs!

poster ''begin altijd met de zelfscan digitalisering'' ''digitaliseren helpt je'' van Ik Ben Drents ondernemer

MKB Advies Voucher

De provincie Drenthe ondersteunt ondernemers in Drenthe met de subsidieregeling MKB-Advies Voucher. Deze subsidieregeling heeft als doel om de Drentse economie te stimuleren.

U kunt geen aanvragen meer indienen voor deze regeling. Het subsidieplafond is bereikt.

Overige subsidies en vouchers die beschikbaar zijn voor jou.

Aan de slag met een voucher of subsidie? En wil je dat wij contact opnemen?

Naam(Vereist)