Marc Groothelm

  • Financieren
  • Starten

Kom in contact
Ik help ondernemers met het maken van onderbouwde keuzes om op een toekomstbestendige manier te groeien.

Over Marc

Met een bedrijfskundige achtergrond in Strategie & Innovatie en 15+ jaar ervaring binnen eigen start-ups en scale-ups, heb ik mij als business developer gespecialiseerd in het helpen van starters en MKB bedrijven met het realiseren van hun groeipotentie. Vanuit Ik Ben Drents Ondernemer adviseer ik over strategische en tactische keuzes wat betreft propositie, strategie en financiering. Hierbij ligt mijn focus meestal op het goed kunnen onderbouwen van deze keuzes, zodat er een vierkant businessplan met financieringsbehoefte kan worden opgesteld.  

Het is niet dat ik het onderbuikgevoel van een ondernemer links laat liggen. Integendeel. Maar laten we dan vooral kijken hoe dit op kleine schaal in de markt kan worden gevalideerd, voordat er op basis van enkele aannames fors geïnvesteerd gaat worden.

Als ondernemer wil je niet (meer) voor verrassingen komen te staan. En hier al helemaal niet wakker van liggen. Een adequate financiële planning van de exploitatie en de liquiditeit geeft jou als ondernemer vaak de gewenste relatieve rust en ruimte om goed over de toekomst na te kunnen denken. Ook dit kan allemaal op een slimme manier en kost écht weinig tijd.

Wil je jouw business idee omzetten in een businessplan waar financiers blij van worden? Of jouw bestaande business laten groeien en heb je financiering nodig? Ik doe graag een vrijblijvende intake bij jou op locatie of op de vaste standplaats van Ik Ben Drents Ondernemer bij Growing Emmen, De Bukakkers 20 Emmen. Hier ben ik niet dagelijks, dus bel me gerust of stuur even een mailtje.