Willem Naber

  • Digitaliseren
  • Groeien
  • Innoveren

Kom in contact
"Helpen bij het realiseren van de dromen van ondernemers. Dat geeft mij energie! Ik kan mijn creativiteit volledig benutten door te werken aan oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken."

Over Willem

Als ondernemer heb ik de afgelopen 16 jaar alle fases doorlopen, van start-up tot MKB-ondernemer. In die tijd heb ik waardevolle ervaring opgedaan in diverse aspecten van het bedrijfsleven.

Ik heb expertise in het aanvragen van verschillende financieringsmogelijkheden en het vinden van oplossingen, evenals in het aankopen en verkopen van bedrijven en bedrijfsonderdelen. Ik ken als geen ander de ups en downs van het ondernemersbestaan en draag een groot verantwoordelijkheidsgevoel met me mee.

Met een focus op E-commerce, softwareontwikkeling, digitalisering en (detail)handel, heb ik een complexe omni-channel strategie ontwikkeld. Maar het is vooral de passie en drive van ondernemers die me elke dag weer inspireert. Voor mij is het een voorrecht om te mogen werken met mensen die dezelfde passie delen voor het ondernemerschap. Heb je vragen over het ondernemerschap of wil je even sparren? Neem dan gerust contact met mij op!