Bekijk het maar!

Bekijk het maar!

Locatie: Punt Uit E-Fulfilment, Emmen

Elektrisch rijden, circulair bouwen en Artificial Intelligence. Het zijn een paar voorbeelden die laten zien dat de wereld om ons heen aan exponentieel versnelt en digitaliseert.

De transities in de maatschappij volgen elkaar snel op, met soms ingrijpende veranderingen voor jou en jouw onderneming. Hoe kijk jij naar deze onomkeerbare veranderingen in de maatschappij, de economie en naar de razendsnelle ontwikkelingen met betrekking tot energie en technologie? Hoe ga jij als ondernemer die kansen omzetten in een duurzame toekomst voor jouw bedrijf? Zie jij dit als kans of als probleem?

Het programma biedt een aantal inspirerende showcases met verhalen uit de regio om verschillende manieren van transitie met eigen ogen te zien. Tijdens de avond kan jij zien hoe andere (Drentse) ondernemers kansen hebben benut.

Eric Idema -oprichter EasyToys & CEO EQOM Group- deelt zijn verhaal hoe hij om is gegaan met veranderingen. Hij neemt ons op 31 oktober mee van zijn oude zolderkamer tot de boardroom van zijn multinational.

Maar het blijft niet alleen bij horen en kijken. Met het spel “ik zie, ik zie wat jij niet ziet “ wordt jij uitgedaagd en doe je nieuwe inzichten op met betrekking tot verandering.

Willem Gunneman geeft deze avond een uniek en interactief muzikaal optreden met veel humor.

Datum: dinsdag 31 oktober 2023
Tijdstip: 19.00 – 22.00 uur
Locatie: Nieuw Amsterdamsestraat 40, 7814 VA Emmen

Programma

19.00 uur | Inloop
19.30 uur | Opening
19.45 uur | Programma:

  • ‘Van zolderkamer tot multinational’ door Eric Idema, voorzitter EQOM Groep, (Easytoys)
  • Spel ‘ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’.
  • Willem Gunneman – woordkunstenaar

22.00 uur | Einde