Busreis Binder3d naar Formnext 2023

Busreis Binder3d naar Formnext 2023

Locatie: Westerbork-Frankfurt

Alle ondernemers

Na de enthousiaste reacties op de vorige editie komt de volgende editie eraan!

Sluit je bij ons aan op 8 en 9 november voor een tweedaagse reis gevuld met fascinerende inzichten in de wereld van Additive Manufacturing (3D-printen) en 3D-scannen. We vertrekken op woensdag 8 november om 6:00 uur vanuit Westerbork met een luxe touringcar en reizen rechtstreeks naar de Formnext beurs voor een halve dag inspiratie opdoen. Rond 18:00 uur verlaten we de beurs en gaan we richting het Ringhotel Nassau Oranien in Hadamar. Daar genieten we van een welverdiend 3-gangen diner en praten we na aan de bar.

De volgende dag, na een rustgevende nacht in het comfort van het viersterrenhotel, rijden we naar de Formnext beurs. Van 9:00 tot 16:00 uur krijg je weer de kans inspiratie op te doen, kennis te delen of zaken te doen. Om 16:00 uur keren we weer terug naar Westerbork.

De kosten van de reis zijn volledig gedekt voor leden van de Proeftuin. Bronsleden kunnen een persoon meenemen, terwijl Zilver- en Goudleden twee personen kunnen meenemen. Niet-leden zijn ook welkom en kunnen deelnemen tegen een vergoeding van €250 exclusief btw.

Let op: aanmelding is noodzakelijk en de plaatsen zijn beperkt, dus meld je snel aan! Dit kan via het formulier.

Datum: 8-9 november 2023

Tijdstip:

Vertrek vanuit Westerbork: 8 november, 6:30 uur

Beursbezoek: 8 november, 13:00-18:00 uur

Beursbezoek: 9 november, 9:00-16:00 uur

Terugkomst in Westerbork: 9 november, in de avond

Vertreklocatie: Westerbork

Meer informatie vind je hier