• 19Nov
  • Nederland

Dag van de Ondernemer

Er bestaat voor alles en iedereen een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. 

Ondernemers in het zonnetje zetten

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Elke derde vrijdag van november

Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. In 2021 vieren we de Dag van de Ondernemer op vrijdag 19 november!

Ook in Drenthe

Ook in Drenthe doen wij graag mee aan deze speciale dag. Jaarlijks bezoeken wij samen met gedeputeerden een aantal bedrijven in de regio en nemen iets smakelijks met ons mee. Dit jaar willen we de ‘Dag van de Ondernemer’ nog grootser aanpakken. Hier vertellen we je binnenkort meer over.