Dag van de Ondernemer 2023

Dag van de Ondernemer 2023

Locatie: Emmen, Sleen & Roden

Iedereen

Er bestaat voor alles en iedereen een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. 

MKB-Nederland, en Ik Ben Drents Ondernemer vinden dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Deze dag is ervoor om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Dus namens Ik Ben Drents Ondernemer een shout-out naar de ondernemers in deze prachtige provincie!

Samen maken we deze dag groot!

De Dag van de Ondernemer is voor alle ondernemers. Samen maken we deze dag groot. In de provincie Drenthe wordt er op twee plekken een ondernemersontbijt georganiseerd en kun je een bedrijf bezoeken in Roden.

Datum:  17 november 2023

Tijdstip: hele dag

Activiteiten: 

Ondernemersontbijt in Wildlands Emmen vanuit Gemeente Emmen – meer informatie vind je hier

Ondernemersontbijt in Sleen vanuit Gemeente Coevorden – meer informatie vind je hier

Bedrijfsbezoek in Roden bij  Metaalunie lidbedrijf AFS International BV – meer informatie vind je hier

Meer informatie vind je hier