Energiefestival Assen

Energiefestival Assen

Locatie: Bedrijventerrein Messchenveld Assen

Alle ondernemers

Een festival waar je energie op doet over Mobiliteit, Gebouwde omgeving en Productieprocessen. Proef, voel, ervaar en kom in contact met andere ondernemers uit Drenthe. Samen met tal van betrokken partners organiseert Ondernemend Assen een Energiefestival.

Powered by: Gemeente Assen, Ik ben Drents Ondernemer, Energie Fonds Drenthe, TechHub Assen, Drenthe College, Vaart in Assen en Assen voor Assen

Dit evenement is gratis toegankelijk voor ondernemers en biedt een interessant programma.  Van 16:00 tot 20.00 uur zullen bezoekers worden ondergedompeld in een scala aan activiteiten, waaronder:

Openingsprogramma: Met Actium, Interzorg en Resato Hydrogen Technology.

  • Interactieve sessies: Er worden drie inhoudelijke sessies georganiseerd over: Mobiliteit; Gebouwde Omgeving en Productieprocessen.
  • Mobiliteitsplein: Een gaaf plein waar onder andere elektrische en waterstof auto’s en vrachtauto’s staan.
  • Netwerkmogelijkheden: Het festival biedt een uitgelezen kans voor professionals, ondernemers en beleidsmakers om contacten te leggen, ideeën uit te wisselen en samen te werken aan een duurzamere toekomst.

En verder nog: Bedrijfsbezoeken, foodtrucks en meer.

Energiefestival Assen – Ohm watt verschil te maken
Datum en tijd: 11 april 2024 – 16.00-20.00 uur
Locatie: Portugallaan 6 en 10, op het Bedrijventerrein Messchenveld Assen

Voor meer informatie over het programma en hoe u kunt deelnemen, bezoek de webpagina van het festival ondernemend-assen.nl/activiteiten/energiefestival-assen/

Meer informatie vind je hier