Promotiedagen 2023

Promotiedagen 2023

Locatie: Martiniplaza Groningen

Alle ondernemers

Hoe ziet het Noorden er in 2040 uit?

Een aantrekkelijke regio, waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Een innovatieve regio, met een uitstekende kenniseconomie en ICT infrastructuur. Een duurzame en inclusieve regio, koploper in de energietransitie, en één van de meest circulaire regio’s van Europa. Er zijn goede randvoorwaarden voor een bloeiende toekomst van Noord-Nederland. Volop redenen om de lat hoog te leggen, ambitieus te zijn en de noordelijke bescheidenheid opzij te zetten.

Waar willen we naar toe? Wat zijn de ambities? En welke stappen moeten we nu zetten om deze ambities te bereiken?  De Promotiedagen 2023 staat in het teken van Het Nieuwe Noorden. Op een bruisende beursvloer willen we de noordelijke ondernemers inspireren, versterken we de onderlinge verbindingen en schetsen we de contouren van een bloeiende regio.

De Promotiedagen is er voor het volledige noordelijke MKB. Groot en klein, en van Startups tot gevestigde orde; heel zakelijk Noord-Nederland is aanwezig als deelnemer én bezoeker. De Promotiedagen is een event voor alle sectoren, een plaats waar ondernemers samenkomen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen.

Programma

Het programma van de Promotiedagen is een feestje. Iedere editie vinden er zo’n 30 sessies plaats, verdeeld over verschillende podia. Met onderwerpen die inspireren, prikkelen en opschudden. Originele en boeiende verhalen, gericht op de laatste trends.

Datum: 7 & 8 november 2023

Locatie: Martiniplaza Groningen

Meer informatie vind je hier