Webinar subsidie Mkb haalbaarheidsvoucher

Webinar subsidie Mkb haalbaarheidsvoucher

Locatie: Webinar - Online

Alle betrokkenen bij een mogelijke aanvraag

Heb je als Noord-Nederlandse ondernemer een innovatief idee voor de toekomst van jouw bedrijf én voor een nóg mooier en sterker Noord-Nederland? Dan kan het verstandig zijn om eerst de haalbaarheid van jouw idee te toetsen. Met de subsidie MKB haalbaarheidsvoucher uit het EFRO-programma (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) is dit mogelijk.

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland voert deze subsidie uit. Vanaf 1 december is de subsidie aan te vragen via de website van het SNN.

Op donderdag 11 januari 2024 wordt van 16.00 – 17.00 uur een webinar over deze subsidie georganiseerd, met daarin alle ruimte voor inspiratie en vragen. 

Programma

Tijdens dit webinar geven ze een toelichting over de subsidie. De volgende onderwerpen komen aan bod: 

Het definitieve programma volgt binnenkort.

Inspirerende sprekers

Daarnaast hopen ze je te inspireren met een aantal sprekers. Zo zal er een spreker eerstelijnsorganisatie, een proeftuin en een mkb’er aansluiten. Zij zullen hun ervaringen en tips met je delen. Ook is er ruimte voor vragen. 

Vragen?

Neem contact op met Joep Hoveling (projectmanager EFRO) of Annigje Faber (projectleider) via kennis&[email protected].

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in deze subsidie? En wil je meer informatie en de mogelijkheid om vragen te stellen? Meld je dan nu hieronder aan voor het webinar.

Datum: 11 januari 2024

Tijdstip: 16.00 – 17.00 uur

Meld je hier aan