Workshop over dienstverlening van RVO: van financieringsmogelijkheden tot nuttige informatie over intellectuele eigendomsrechten

Workshop over dienstverlening van RVO: van financieringsmogelijkheden tot nuttige informatie over intellectuele eigendomsrechten

Locatie: Ondernemerscafé, Kapitein Nemostraat 20, Emmen

Technisch-innovatieve ondernemers

Heb jij een innovatieve, duurzame of internationale ambities met je bedrijf? Kom dan naar de workshop van de Rijksoverheid over Ondernemend Nederland (RVO). Tijdens de workshop kom je alles te weten over dienstverlening  van RVO van financieringsmogelijkheden tot nuttige informatie over intellectuele eigendomsrechten zoals octrooien.

Of je nu een foto maakt, een tekst schrijft, een idee deelt of een uitvinding doet: je wilt niet dat iemand anders jouw werk zonder toestemming of op de verkeerde manier gebruikt. Tijdens de workshop leer je welke intellectuele eigendomsrechten jouw ideeën, creaties, concepten en uitvinden beschermen. En je komt te weten hoe je er op een slimme manier gebruik van kunt maken voor je bedrijf of product.

Daarnaast biedt de workshop een overzicht van de dienstverlening van RVO. Je krijgt inzicht in de ondersteuning die RVO geeft aan ondernemers die zich bezighouden met verduurzamen, innoveren en internationaal ondernemen. Aan de orde komen onder andere de verschillende financieringsmogelijkheden die RVO kan bieden: belastingvoordeel, subsidie of credit.

De vorige workshop in het najaar van 2023 was een succes en werd zeer gewaardeerd door de deelnemers. Mis deze workshop dus niet en kijk wat RVO ook voor jouw bedrijf kan betekenen!

Meld je direct aan