Drentse Fietsers

“We merken inmiddels, na een paar gesprekken met adviseur Ruben, dat het zijn vruchten afwerpt. Dat je ook gezien wordt als partner en niet zo zeer als een paar hobbyisten die hun hobby proberen te doen. We leveren nu ook echt een goed product, waar wij van begin tot eind verantwoordelijk voor proberen te zijn.”

Hetty en Erik Luppes – Drentse Fietsers

Van Passie naar Professioneel Succes

Drentse Fietsers is het project van Hetty en Erik Luppes, geboren uit hun liefde voor fietsen en hun wens om anderen te inspireren om hetzelfde te doen. Wat begon als een eenvoudige hobby, groeide uit tot een professioneel initiatief dat mensen in heel Nederland aanmoedigt om op de fiets te stappen en de prachtige landschappen te ontdekken. De transformatie van Drentse Fietsers van een persoonlijke passie naar een professionele onderneming kwam mede tot stand dankzij de begeleiding van Ik Ben Drents Ondernemer.

Drentse Fietsers

Hetty en Erik Luppes wonen in Drenthe en zijn enthousiaste fietsers. Ze noemden zichzelf de “Drentse Fietsers”, maar realiseerden zich op een gegeven moment dat ze hun eigen provincie nog niet volledig hadden ontdekt. Ze besloten daarom om fietstochten te maken door Drenthe en onderweg alle verborgen plekjes te verkennen. Wat begon als een persoonlijke uitdaging, groeide al snel uit tot een serieus project. Hetty en Erik begonnen hun routes te documenteren in professioneel vormgegeven boekjes, en lanceerden later ook een website waarop de fietsroutes te downloaden zijn. Inmiddels hebben ze hun initiatief uitgebreid naar andere provincies en hebben ze de ambitie om heel Nederland te verkennen.

Samenwerking met IBDO

Na verloop van tijd werd het duidelijk dat Drentse Fietsers meer was geworden dan alleen een hobby. Hetty en Erik realiseerden zich dat ze professionele ondersteuning nodig hadden om hun project verder te laten groeien. Zo kwamen ze in contact met Ik Ben Drents Ondernemer. De eerste ontmoeting met adviseur Ruben maakte meteen indruk: hij stelde scherpe, gerichte vragen die Hetty en Erik aan het denken zetten over hun aanpak. In plaats van directe oplossingen aan te reiken, stimuleerde hij hen om zelf na te denken en hun strategie verder te ontwikkelen. Deze benadering bleek bijzonder waardevol en hielp hen om Drentse Fietsers naar een hoger niveau te tillen.

De Waarde van IBDO

Dankzij de begeleiding van IBDO hebben Hetty en Erik een belangrijke stap gezet in de professionalisering van Drentse Fietsers. Ze worden nu gezien als serieuze ondernemers die een hoogwaardig product leveren, en niet langer slechts als hobbyisten. De gesprekken met Ruben en het netwerk van IBDO hebben hen geholpen om strategische beslissingen te nemen en hun initiatief verder uit te breiden. Waar ze ooit begonnen met fietsroutes in Drenthe, reiken hun ambities nu tot aan de grenzen van heel Nederland.

Vooruitblik

Drentse Fietsers blijft zich ontwikkelen en heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Wat begon met het in kaart brengen van fietsroutes in Drenthe, breidt zich nu uit naar andere provincies van Nederland. Dankzij de expertise en ondersteuning van IBDO zijn Hetty en Erik klaar om hun droom waar te maken en nog meer mensen te inspireren om de schoonheid van Nederland op de fiets te ontdekken.

Heb jij ondernemersvragen of behoefte aan ondersteuning bij het ondernemen? De adviseurs van Ik Ben Drents Ondernemer staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdoelen.

Meer weten over Drentse Fietsers?