04
okt

Ik Drents Ondernemer levert bijdrage aan Business4Students: Een springplank voor ondernemende studenten

Op donderdag 7 november vindt het Business4Students event plaats, onderdeel van de Global Entrepreneurship Week. Dit evenement biedt ambitieuze studenten de kans om hun ondernemende ideeën te pitchen en waardevolle begeleiding te winnen.

Ik Ben Drents Ondernemer draagt bij met twee masterclasses op 14 en 21 oktober, waarin studenten leren hoe ze een sterk businessplan kunnen opstellen en hun marketing & sales kunnen verbeteren. Ook krijgen deelnemers een pitchtraining, zodat ze goed voorbereid zijn op hun presentatie tijdens het event.

Tijdens Business4Students worden drie studenten geselecteerd die een half jaar lang intensieve studentstarterbegeleiding winnen van Ik Ben Drents Ondernemer. Daarnaast begeleidt een ervaren ondernemer de winnaar met persoonlijke coachingsessies. De beste pitcher gaat naar huis met een cheque van €500,-, aangeboden door de Rabobank, om te investeren in hun toekomstige onderneming.

Met deze bijdrage ondersteunt Ik Ben Drents Ondernemer de ondernemers van morgen, en helpt hen de eerste stappen te zetten naar een succesvolle carrière.

Klik hier voor informatie over het Business4Students event!