Harald Zegeren

Adviseur Zon op Dak

Verduurzaming is waardecreatie
  • Duurzaamheid
  • Energietransitie
  • Publieke dienstverlening
  • Bedrijfskunde

Aanmelden nieuwsbrief

Harald Zegeren

Heb jij ruimte op jouw dak en wil jij verduurzamen, geld besparen én werken aan het groene imago van jouw bedrijf? Als adviseur ‘Zon op Dak’ help ik jou tijdens het hele proces van inventarisatie tot realisatie, en van het aanvragen van subsidie tot het contact met het netwerkbedrijf.

Ik heb een technische achtergrond en daarnaast bedrijfskunde gestudeerd. Ik heb jaren voor de overheid gewerkt tot ik vier jaar geleden een adviesbureau heb gestart. Ik weet wat er bij overheden én bij ondernemers speelt. De roep om te verduurzamen klinkt steeds luider. Vanuit overheden, het bedrijfsleven en de samenleving. Overheden zijn inmiddels verplicht om duurzaam in te kopen. Ook doen veel bedrijven en consumenten liever zaken met ‘groene’ bedrijven. Vergroenen is daarom ook het creëren van waarde voor jouw bedrijf.

Ik vind het mooi om te werken aan verduurzaming bij ondernemers in Drenthe. Bedrijfspanden bieden veel kansen. Laten we samen die kansen ontdekken én realiseren. Ik ga graag samen met jou aan de slag om resultaten te behalen én te werken aan jouw groene imago.