Harald Zegeren

  • Vergroenen

Kom in contact
Verduurzaming is waardecreatie

Over Harald

Wil jij verduurzamen, geld besparen én werken aan het groene imago van jouw bedrijf? Als adviseur help ik jou tijdens het hele proces van inventarisatie tot realisatie, en van het aanvragen van subsidie tot het contact met het netwerkbedrijf.

Voor zonnepanelen op daken is veel maatschappelijk draagvlak, maar er komt óók veel bij kijken. Daarom zijn we afgelopen zomer gestart met de functie adviseur Zon op Dak. Zo hopen we het benutten van de veelal ‘lege’ daken te versnellen en het keuzeproces voor ondernemers toegankelijker te maken.

Ik heb een technische achtergrond en daarnaast bedrijfskunde gestudeerd. Ik heb jaren voor de overheid gewerkt tot ik vier jaar geleden een adviesbureau heb gestart. Ik weet wat er bij overheden én bij ondernemers speelt. De roep om te verduurzamen klinkt steeds luider. Vanuit overheden, het bedrijfsleven en de samenleving. Overheden zijn inmiddels verplicht om duurzaam in te kopen. Ook doen veel bedrijven en consumenten liever zaken met ‘groene’ bedrijven. Vergroenen is daarom ook het creëren van waarde voor jouw bedrijf.

Ik vind het mooi om te werken aan verduurzaming bij ondernemers in Drenthe. Bedrijfspanden bieden veel kansen. Laten we samen die kansen ontdekken én realiseren. Ik ga graag samen met jou aan de slag om resultaten te behalen én te werken aan jouw groene imago.