Narline

“We zijn gekoppeld aan studenten die met ons meedenken op gebied van digitaliseringsvraagstukken.”

Henriëtte Waaijenberg – Restaurant Narline 

De connectie

Het in een rijksmonumentaal pand gevestigde onderneming bestaat misschien nog maar kort, maar het heeft in de afgelopen periodes een goede basis neer kunnen zetten voor het zijn van een succesvolle onderneming. Het team wordt hierbij vooral geprezen door Henriëtte. “We hebben een prachtig en uniek horecateam om ons heen met zeer veel ervaring”.

Henriëtte Waaijenberg heeft samen met haar partner Hendrik-Jan Lip de onderneming Narline. Een bedrijf met vele gezichten. Zo heeft Narline haar core-business verpand aan het restaurantleven, maar kunnen gasten er ook genieten van verschillende kookworkshops, of gebruiken als evenementenlocatie. Zo worden er ook regelmatig trouwerijen en bijeenkomsten voor de zakelijke markt georganiseerd bij de onderneming in Zuidwolde.

Digitalisering

Narline heeft deelgenomen aan één van de programma’s van Ik Ben Drents Ondernemer. Het programma waar ze met veel leergierigheid aan deelgenomen hebben gaat over digitaliseren; waar ligt de toekomst van dataverwerking precies, en hoe blijft mijn ondernemingsgeest bij de tijd? De ondernemers weten zeker van doorpakken, want nu zijn er zelfs drie verschillende studenten van NHL  Stenden Hogeschool bezig met de juiste implementatie van verschillende digitaliseringsonderdelen zoals online marketing in hun minor. Student Danny de Vries heeft samen met zijn medestudenten het doel om Narline ‘op nummer één’ te krijgen als het gaat om online vindbaarheid. Kortom; digitaliseren gaat als een trein!

Passie

De passie voor uitproberen en ontdekken ligt zowel bij ondernemers Henriëtte en Hendrik-Jan, als bij de koks van Narline voor het oprapen. Een voorbeeld hiervan is dat de koks zelfs elke twee weken een uniek menu samenstellen. Na uitvoerig testen, proeven en uitproberen worden de gerechten gekozen met oog op wat er in seizoen, of zelfs in de tuinen aanwezig is! “Dat is toch echt wel uniek”, aldus Henriëtte.

Wil jij ook aan de slag met digitalisering? Lees dan snel meer over digitalisering of kom in contact met een adviseurs.