Wireless Value

“We waren zeker niet op het spoor gekomen van een aantal tips als Ik Ben Ondernemer er niet was geweest!”

Bas Visser – Wireless Value

De kracht van draadloos meten

Of het nu gaat om de voedselveiligheid, proceskwaliteit, productiviteit of besparingen, de behoefte aan data-analyse en nauwkeurige meetwaarden is groter dan ooit. Wanneer je beschikt over de juiste apparatuur, worden niet alleen grenzen verlegd, maar opent zich ook een wereld van mogelijkheden voor het verzamelen, analyseren en benutten van bruikbare informatie.

De juiste apparatuur stelt organisaties in staat om niet alleen gegevens te verzamelen, maar ook om deze op een effectieve en waardevolle manier te benutten. Het resultaat is een netwerk van informatie dat de basis vormt voor strategische besluitvorming, innovatie en groei binnen elke onderneming.

Zo geeft de draadloze meetapparatuur van Wireless Value je waardevolle meetwaarden in handen waarmee je als bedrijf verder kunt groeien. Kende jij Wireless Value al? Maak hier kennis met Bas en zijn verhaal.

Drents bedrijf als mondiale schakel

Vanuit de Waanderweg in Emmen is Wireless Value niet alleen een regionale pionier, maar een wereldwijd gerespecteerde kracht op het gebied van innovatieve meettechnologie en duurzame ontwikkeling.

“We willen het meten makkelijk maken, waar je ook bent ter wereld!” zegt Bas Visser, algemeen directeur van Wireless Value.Het is onze overtuiging dat draadloos meten de wereld veiliger, gezonder en duurzamer maakt. De resultaten van onze meetsystemen tonen aan dat dat ook echt het geval is.”

Netwerk aan informatiestromen

De draadloze meetoplossingen van Wireless Value bewijzen in verschillende branches hun waarde. Door een netwerk van experts en technologische innovatie hebben ze niet alleen Nederlandse ondernemingen versterkt, maar hebben ze ook wereldwijd hun sporen verdiend.

Wireless Value maakt niet alleen meetapparatuur voor het meten van valondergronden en certificeren van topsportvelden, maar ook om in de glastuinbouw telers wereldwijd meer informatie te geven over hun kasklimaat, waterverbruik en groei van het gewas. Daarnaast levert Wireless Value in het segment pharma & lab nauwkeurige draadloze sensoren om in laboratoria koelers, vriezers, stoven en het transport van bloed van een prikpost naar een laboratorium te meten. Zo levert Wireless Value informatie aan hun klanten zodat ze hun processen of producten verder kunnen optimaliseren.

 

De schakel met Ik Ben Drents Ondernemer

Wireless Value kan veel data verzamelen, ook zij schakelen soms hulp in uit de regio om de volgende stappen te zetten.

Ik Ben Drents Ondernemer is een essentiële schakel in ons succes, benadrukkend hoe effectieve informatiestromen de moderne zakenwereld kracht bijzetten. We waren zeker niet op het spoor gekomen van een aantal subsidies en tips als Ik Ben Drents Ondernemer er niet was geweest! Het gaat dan om subsidies en tips voor vertalingen, productpresentaties in het buitenland of internationale handelsmissies,” zegt Bas.

De samenwerking met Ik Ben Drents Ondernemer versterkt niet alleen hun bedrijfsprocessen, maar waarborgt ook de tevredenheid van hun gewaardeerde klanten.

“We hebben een hoop plezier aan Ik Ben Drents Ondernemer als informatiepartner!”

Wil je ook geholpen worden met een advies op maat? Of je nu wilt verduurzamen, groeien of financiering nodig hebt. De adviseurs Ik ben Drents Ondernemer staan voor je klaar om met je mee te denken.

Wil jij net als Bas ook geholpen worden aan inspirerende tips en passende adviezen op maat? Of wil je meer weten over Wireless Value?