13
feb

Drentse Onderneming van het Jaar 2024: Inschrijving geopend

De zoektocht naar dé Drentse Onderneming van het Jaar is officieel van start gegaan. Vanaf vandaag nodigen wij je uit om een succesvolle en onderscheidende onderneming voor te dragen en aan te melden via onze website. In lijn met voorgaande jaren streven we ernaar niet slechts één onderneming in de schijnwerpers te zetten, maar juist meerdere bedrijven meer zichtbaarheid te geven. Een uitdaging die we met enthousiasme aangaan, samen met alle ondernemingen en andere betrokkenen.

Voordragen/aanmelden
Wij vragen van jou, als onderneming of als ambassadeur van het Drentse ondernemerschap, het volgende:

  • Draag minimaal één succesvolle onderneming aan via hun website.
  • Motiveer andere ondernemers om zich aan te melden.
  • Volg ons op FacebookTwitter en LinkedIn en deel hun acties.

Je kunt je eigen bedrijf aanmelden of een bedrijf voordragen tot en met 4 april via www.drentseondernemingvanhetjaar.nl. Naast het vermelden van de bedrijfsnaam horen we ook graag waarom jij vindt dat dit bedrijf de titel Drentse Onderneming van het Jaar 2024 verdient. Jouw motivatie kan de betreffende onderneming een extra duwtje in de rug geven.

 Het behalen van de titel Drentse Onderneming van het Jaar is geen eenvoudige opgave. De onderneming moet minimaal 5 jaar bestaan en ten minste 10 medewerkers in dienst hebben. De jury zal de aanmeldingen beoordelen op innovatiekracht, personeelsbeleid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, strategische visie en andere relevante criteria. Uit alle inzendingen worden maximaal 10 bedrijven genomineerd voor de titel Drentse Onderneming van het Jaar 2024. Deze genomineerden zullen op 11 juli hun bedrijf presenteren tijdens de nominatiebijeenkomst. De uiteindelijke winnaar wordt op 14 november 2024 bekendgemaakt.

Uit alle aanmeldingen worden in totaal 10 bedrijven genomineerd voor de Drentse Onderneming van het Jaar 2024. Volg onze socials om op de hoogte te blijven!