30
jan

Save the date en meld je aan: 7 juni 2024 Security bij internationaal zakendoen

Save the date en meld je aan!

Als je zaken doet met het buitenland, dan let je op de politieke en economische situatie ter plekke. Dat die situatie snel kan veranderen, laten onder andere Oekraïne en de Rode Zee zien, met voor sommige ondernemers grote gevolgen. Be Smart Be International – hét exportevent van het jaar – staat op 7 juni aanstaande daarom in het teken van veilig internationaal zakendoen.

Hoe zorg je ervoor dat je veilig zaken kunt doen in het buitenland? Hoe kies je de juiste partners en waar moet je op letten om je risico’s te minimaliseren? Een diverse groep boeiende sprekers vertelt u tijdens deze editie van Be Smart Be International op Groningen Airport Eelde over hun veiligheidservaringen in het buitenland.

Zo zal journaliste en fotografe Daphne Wesdorp haar ervaringen in oorlogsgebieden beschrijven, neemt  Bart Spandaw van Spandaw & Veltman u mee in de wereld van risicomanagement en vertelt Jonas van Dorp over de veiligheidsaspecten rond een internationale luchthaven. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om te netwerken en onderling kennis uit te wisselen, onder andere tijdens het afsluitende heerlijke lunchbuffet.

Sprekers

  • Jonas van Dorp, Manager CCO van Groningen Airport Eelde – Van Dorp heet u welkom geeft een toelichting over de veiligheidsaspecten rondom een internationale luchthaven.
  • Daphne Wesdorp, journaliste / fotografe – Wesdorp deelt haar ervaringen in crisis- en oorlogsgebieden. Ze heeft onder meer in Koerdistan, Irak, Myanmar, Kosovo en Palestina gewerkt.
  • Bart Spandaw van Spandaw & Veltman Roden – Spandaw is expert op het gebied van criminaliteit en beveiliging en adviseert bedrijven als zij personeel in ‘moeilijke’ landen plaatsen.
  • Egbert Swierts van Omnidrones Security – Swierts vertelt over de Drone Security Unit die zij in Noord-Nederland introduceren.

Be Smart Be International

Be Smart Be International is een jaarlijks terugkerend evenement voor ondernemers in Noord-Nederland die interesse hebben in internationaal zakendoen. De toegang is gratis, opgave is verplicht.

Het wordt georganiseerd door: Exportclub Noord, World Trade Center Leeuwarden, de gemeenten Groningen en Assen, de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen, Bedrijvenvereniging West, Bedrijvenvereniging Zuidoost, International Welcome Center North, Ondernemend Assen, Koninklijke Metaalunie en Ik ben Drents Ondernemer. Het kan daardoor voorkomen dat u deze vooraankondiging meerdere keren tegenkomt.

Wil je bij hét exportevent van het jaar aanwezig zijn?

Zet de ochtend van 7 juni dan alvast in je agenda en hou onze berichtgeving bij!

Aanmelden kan ook al via onderstaande button.