07
dec

Save the date en meld je aan: Webinar subsidie Mkb Haalbaarheidsvoucher 11 januari 2024

Save the date en meld je aan!

Goed nieuws! De subsidie Mkb Haalbaarheidsvoucher (vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling – EFRO) is officieel beschikbaar. Met een haalbaarheidsonderzoek brengt een ondernemer in kaart of zijn innovatieve idee economisch en/of technisch haalbaar is. Het bepalen van de juiste onderzoeksvragen en -aanpak is nog niet zo eenvoudig. Ik Ben Drents Ondernemer (IBDO) kan daarbij helpen. Ook helpt IBDO de ondernemer verder bij de volgende ontwikkelfase. Onze adviseur Ruben kan je er meer over vertellen.

Webinar

Op 11 januari 2024 organiseert SNN van 16:00 t/m 17:00 uur een webinar over deze subsidie. Tijdens dit webinar geven ze een toelichting over de subsidie. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Wat houdt de subsidie in?

  • Voor wie is deze subsidie bedoeld?
  • Waarvoor kunnen aanvragers subsidie krijgen? 
  • Wat is een proeftuin?
  • Hoe ziet de samenwerking met een proeftuin eruit?
  • En hoe en waarbij kan een eerstelijnsorganisatie zoals Ik Ben Drents Ondernemer (Drenthe), Ynbusiness (Fryslan) en GroBusiness (Groningen) jou verder helpen?

 Daarnaast hopen ze de aanwezigen te inspireren met een aantal sprekers. Zo zal er een spreker eerstelijnsorganisatie, een proeftuin en een mkb-er aansluiten. 

Ben je benieuwd naar het webinar, wil je je aanmelden en wil je dit graag verder delen binnen jouw netwerk?