Aanmelden nieuwsbrief

Digitalisering

Veel ondernemers zijn al actief in online ondernemen. Naast een fysieke winkel hebben ze ook een actieve webshop. Zij verbeteren de omzet door zowel op locatie als op internet goed vindbaar en zichtbaar te zijn. Door de crisis wordt het belang van online en digitaal zichtbaar zijn nog groter.

Handige tools

Misschien heb jij ook wel online ambities met je bedrijf. Maar waar begin je dan? En wat zijn eigenlijk de mogelijkheden? Hoe begin je nou een webshop? Hoe zet je een online bezorgdienst of reserveringssysteem op? Wat kun je eigenlijk met (klant)data? Hoe wordt je beter online zichtbaar en vindbaar? Ik Ben Drents Ondernemer helpt je graag op weg met praktische hulp en advies met ons nieuwe programma “Spoeddigitalisering”. Je kunt bij ons terecht voor 3 soorten hulp. Deze vormen van hulp zijn beschreven in het kopje ‘Handige tools’. Ook voor het (verder) digitaliseren van jouw onderneming zijn wij er voor jou!

Neem contact op met een adviseur

Benchmark digitalisering – Gratis adviesrapport
Wil jij weten waar jouw bedrijf staat op het gebied van digitalisering? Kun jij tips gebruiken om je bedrijf toekomstbestendiger te maken? Vul dan in 15-20 minuten onze
benchmark digitalisering in. Na het invullen krijg je een gepersonaliseerd adviesrapport. Dit adviesrapport bevat concrete tips en geeft je informatie over welke partijen je verder kunnen helpen. Ook zie je waar jij staat t.o.v. vergelijkbare bedrijven.

Adviseur digitalisering

Bekijk alle

Digitale vrijwilligers

Om Drentse bedrijven een handje op weg te helpen bij digitalisering hebben wij een vrijwilligerspool van studenten ingericht. Hieronder is informatie voor zowel vrijwilligers als de bedrijven over deze pool te vinden.

Vrijwilligers

Nú bedrijven in nood helpen met jouw digitale vaardigheden? Meld je aan als digitaal vrijwilliger! Vanuit Ik ben Drents Ondernemer zoeken we studenten die bedrijven in deze tijd willen ondersteunen met digitale vraagstukken. Denk aan: Welk webinar programma is het handigst voor mij? Of, hoe regel ik het opzetten van een website? Je hoeft geen professional te zijn op dit gebied, waar je precies bij gaat helpen wordt afgestemd op jouw vaardigheden. Bij je aanmelding kun je aangeven waarmee je kunt helpen en wij matchen je dan in overleg met jou.

Lees meer informatie

Bedrijven

Kun jij hulp gebruiken met digitalisering in deze tijd? Het team van digitaal vrijwilligers van Ik ben Drents Ondernemer (IBDO) staat voor je klaar om je (gratis) te helpen. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen met het uitzoeken van welk webinar voor jouw bedrijf het handigst is of kunnen je helpen met het opzetten van een website. Wil jij met jouw bedrijf meedoen aan dit spoeddigitaliseringstraject? Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor dit traject. Vergeet niet om bij je aanmelding door te geven waarmee jij graag door de studenten geholpen wil worden.

Lees meer informatie